Automate your Marketing
with Womplify




 
cinta violet creation
gubahan hantaran, pakej pertunangan dan perkahwinan, solekan profesional pelamin mini, kek d coklat
By: rien nadzrien

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 22-Jul-2009 06:53 Email | Share | | Bookmark
gubahan hantaran pink + purple

gubahan pink
 
 
View all 10 photos...
cinta violet creation juga mneyediakan gubahan hantaran dengan harga serendah 25++ sahaja, kami juga menerima gubahan hantaran mengikut budget anda, kami juga menyediakan khidmat sewa kepada sesiapa yang ingin menyewa barang-barang hantaran.

Jika berminat nak ambil khidmat untuk kedua-dua belah mempelai, harga boleh di runding, so sesiapa yang nak berkahwin pada bulan julai hingga ke december boleh lah booking sekarang, , jangan lepaskan peluang ini anda hanya perlu menghantar barang hantaran untuk di gubah,dan beritahu rien tema apa yang anda inginkan, insyaallah rien akan cuba merialisasikan impian anda. kami menerima tempahan di melaka,seremban, kuala lumpur, selangor d johor, yang berminat nak tempah kek icing, coklat, dadih, kek lapis dan cup cake pun bole,kami juga ada menyediakan perkhidmatan catering untuk majlis pertunangan, hari jadi dan sbgainya sila hubngi call/sms rien (019-7773967 @ rien_suriani@yahoo.com.my untuk maklumat lanjut. jangan lepaskan peluang ni, jimat sangat tau.

tempahan ? mestilah kena deposit kan , deposit separuh dari harga pakej n baki dibayar semasa pengambilan hantaran,

deposit ke Maybank 104022797636 atas nama Suraini Mohd Isa sms butiran kepada rien k.

harap anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami ya, kalau ada sebrang pertanyaan call je rien key




Tuesday, 21-Jul-2009 10:59 Email | Share | | Bookmark
pakej perkahwinan di cinta violet creation

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 13 photos...
Pakej perkahwinan Cinta Violet Creation

pakej Ekonomi RM600
1 x make up, baju sanding L/P

Pakej 1 hari RM1200
1 x make up, Baju sanding L/P, pelamin pakej, bunga tangan (segar)

Pakej 2 hari RM1790
2 x make up, baju berinai L/P,baju sanding l/P, kot / gown
baju salin 4 helai, pelamin, bunga tangan (segar)

Pakej 3 hari RM 2490
3x make up, baju berinai / bersanding/ bertandang L/P, baju salin 4 helai, pelamin, bunga tangan (segar) arch(pintu gerbang), hiasa n kereta inai d percuma kek coklat

pakej bertunang RM350
1x make up, baju bertunang, aksesori, bunga tangan

untuk baju sendiri RM 170-00 (termasuk aksesori)

inai RM 100 ++

Rawatan muka dan badan RM 130
untuk bakal pengatin (dirumah)

rawatan Muka - urutan, lulur, masker
badan- lulur, masker, mandi bunga + perawatan kuku

bagi anda yang amat mementingkan kecantikan luaran dan dalaman
kami juga menyediakan rawatan Spa , so bagi anda yang bizy kami akan terus ke rumah anda, hanya RM 130 anda akan dapat rawatan muka, badan dan perawatan kuku, rien harap anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan rien k

jika berminat dengan pakej perkahwinan kami dan ada sebarang pertanyaan sila hubungi rien di 019-7773967 (rien) atau ym saje di rien_suriani@yahoo.com.my or cinta_violet@ymail.com untuk membuat temujanji ,kami akan melayan anda dengan sebaiknya.



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net